Autohits en gpt forum

Forum over verschillende promo sites
IndexIndex  ­PortalPortal  ­GalerijGalerij  ­RegistrerenRegistreren  ­InloggenInloggen  
Zoeken
 
 

Geef resultaten weer als:
 
Rechercher Geavanceerd zoeken
Laatste onderwerpen
» magichits-powerhits-erohits-annepromo
Gisteren om 8:39 pm van Lelystadse

» Vraag over uitbetalingen Magichits
wo nov 04, 2009 8:05 am van Lelystadse

» eurobiljet
vr sep 25, 2009 6:52 am van bronco

» Vragen over powerhits
zo sep 20, 2009 11:07 am van Myrddin

» Wedstrijd
wo sep 09, 2009 9:36 pm van bronco

» Waar is iedereen?
vr aug 28, 2009 8:55 pm van Myrddin

» gogohits
di aug 18, 2009 7:08 pm van gogo

» kliklinks
vr aug 07, 2009 6:18 pm van bronco

» XtremeHits.NL stopt!
za jul 25, 2009 10:50 pm van XtremeHits

Navigatie
 Portal
 Index
 Gebruikerslijst
 Profiel
 FAQ
 Zoeken
Affiliates
gratis forum
brothersoft.com

toplijsten
magic
eric-links index.htm
DutchSurfer Top100
mystery index.htm< TOP-XL
teller
   
Nieuw onderwerp plaatsen   ReagerenDeel | 
 

 linkbucks

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
andise
aktief lid
aktief lid


Aantal berichten: 151
Leeftijd: 53
land:
Registration date: 06-02-09

BerichtOnderwerp: Re: linkbucks   di apr 07, 2009 5:03 pm

nee je kunt geen 10 links opgeven als me daar lid wordt wel kun je popunders gebruiken die doolinkbucks en link4cash worden gegenereerd waar je als lid van die site dan weer voor betaald krijgt lastig in autohitters maar een goede blokker moet ze tegen houden verder kun je hier links zoals http://www......... veranderen in http://3214489n8r30.linkbuxs,com en verdien je een klein bedrag toplinks en etc zijn famebreakers
Terug naar boven Go down
http://www.promotieforum.nl
bronco
zeer aktief lid
zeer aktief lid


Aantal berichten: 461
land:
Registration date: 04-02-09

BerichtOnderwerp: linkbucks   di apr 07, 2009 12:31 pm

link bucks

Weten jullie wat voor soort site dit is?
Het lijkt wel of je hier lid wordt dat men hier rustig 10 links op kan geven.
Als je zo'n site opent dan komen er soms wel 10 links pagina's extra open.
Hebben jullie dit ook?

Ik heb de url niet mee gegeven aangezien ik dit een heel irritante site vindt.
Nog veel erger dan treintje.
Terug naar boven Go down
http://broncos.come2me.nl/
 

linkbucks

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Autohits en gpt forum :: website promotie en autohitters :: Andere sites-
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren